EU Business School, Barcelona ja München

Businesta, Urheilua, Matkailua, Mediaa, Viestintää ja Kansainvälisiä suhteita. Nimestään huolimatta tässä 1973 perustetussa ammattikorkeakoulussa voi opiskella myös näitä mielenkiintoisia aloja. Tämä useamman nimekkään tahon  (EduQua, ACBSP, CHEA, IACBE, CMI, IQA, University of Derby, QS Ranking) akkreditoima yliopisto tarjoaa mielenkiintoisia tutkintovaihtoehtoja englanniksi Euroopan sydämessä.  Kampuksia on useampia, ja ne sijaitsevat Barcelonassa, Münchenissä, Genevessä ja Montreuxissa. Opintojen aikana voit vapaasti vaihtaa kampusta eri kaupunkien välillä! 

Opiskelijat ympäri maailman – yli 100 eri maasta –  nauttivat kansainvälisestä oppimisympäristöstä. Opettajat ovat alansa kokeneita asiantuntijoita, jotka työskentelevät luokkahuoneen lisäksi myös mm. yrittäjinä, konsultteina ja yritysjohtajina. Heidän käytännön ote ja tuntemus opetettavaan aiheeseen on jatkuvasti ajan hermolla. Tässä koulussa panostetaan siihen, että ryhmäkoot pysyvät pieninä ja opiskelu on opiskelijalähtöistä, joustavaa ja henkilökohtaiset opinto-ohjelmat takaavat menestyksen. Yhtä opettajaa kohden on keskimäärin 9 opiskelijaa.

Tutustu EU Business Schooliin ja sen mahdollisuuksiin tarkemmin täällä!

EU Business Schoolista valmistuneet sijoittuvat nopeasti työelämään tai jatko-opintoihin. Koulun oma urapalvelu tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa ja tietoa esimerkiksi CV:n tekemisessä, valmistautumisessa haastatteluun tai ohjaa verkostoitumaan uran kannalta oikeiden henkilöiden kanssa. Erinomaisen opetuksen ja tuloksien vuoksi koulu on sijoittunut rankingissa Euroopan 35 parhaimman business-koulun joukkoon (QS Top MBA, China Economic  Review).  Seuraa koulun kuulumisia tarkemmin Twitterissä.

1

Kampukset

Barcelona

Barcelona tarjoaa opiskelijalle parastaan. Jo pelkästään kaupungin kansainvälinen syke, sijainti, herkullinen ruokakulttuuri, lämmin ilmasto, kulttuuri, historia, arkkitehtuuri ja edullinen elintaso takaavat viihtymisesi Barcelonassa, Espanjan toiseksi suurimmassa kaupungissa. Barcelona tunnetaan sen avoimesta ja modernista ilmapiiristä ja sen luonne vetää puoleensa. Eri tavat tutustua kaupunkiin kuten pyöräily, juoksu, rullaluistelu ovat suosittuja.

BCN_09

Capture_10

5 syytä opiskella Barcelonassa:

1) Barcelona on Välimeren suurin metropoli, jossa lahjakkaat nuoret, kultturien kirjo, risteyskohtana toimiminen ja ideoiden ristiinpölytys luovat erinomaiset liiketoimintamahdollisuudet. Barcelona toimii mm. Mangon, Desigualin, Vuelingin, SEAT:n ja Abertiksen pääpaikkana ja moni yritys on perustanut sinne toimipisteen. Nämä ja monet muut toimijat tarjoavat työ- ja harjoittelupaikkojen kautta upean alun työuralle.

2) Catalonian kieli, historia ja kulttuuri tekevät seudusta ainutlaatuisen. Barcelonaa pidetään kulttuurin, tyylin, taiteen ja designin mekkana. Monikulttuurisuus näkyy ja kuuluu paikallisessa elämässä. Jos et osaa espanjaa entuudestaan – ei hätää, kaikki tutkinnot ovat tarjolla englanniksi!

3) Aurinko paistaa aina aikaisesta keväästä loppusyksylle asti. Opintojen lomassa pääset nauttimaan rantaelämästä, vuorikiipeilemään, rentoutumaan picknikillä Ciutadellan puistossa tai ihailemaan tanssivaa suihkulähdettä (Montjuïc). Löydät varmasti mieluisaa suuhunpantavaa, sillä ruokakulttuuri on monipuolinen sekoitus paikallista ja kansainvälistä keittiötä. Yöelämä tarjoilee parastaan baareissa, diskoissa ja katufestivaaleilla. Lisäksi Las Fiestas de la Mercè –kaupunkifestivaali täyttää kaupungin aina syyskuun lopulla.

4) Eläminen Barcelonassa on edullista ja viihtyisää muihin maailman metropoleihin verrattuna. Voit siis nauttia muustakin kuin makaronista ja tonnikalasta 😉

5) Matkustaminen on helppoa ja nopeaa. Barcelonasta on Euroopan laajimmat halpalentoyhteydet ympäri Eurooppaa. Edulliset hinnat mahdollistavat esimerkiksi nopeat viikonloppu- ja loma-ajan reissut muihin eurooppalaisiin kaupunkeihin.

Kurkista kampuksen sisälle virtuaalikierroksella!

Katso Barcelonan kampuksen tunnelmia ja opiskelijoiden kokemuksia seuraavasta videosta:

 

München

Euroopan vihrein kaupunki München toivottaa tervetulleeksi asumaan ja viihtymään 1,4 miljoonan asukkaan talousmahtiin, Saksan yhteen suosituimmista kaupungeista elää. München on sekoitus urbaania ja luonnontilaista, perinteistä ja ainutlaatuista. Kaupunki kasvaa jatkuvasti ja monet kansainväliset yritykset ovat sijoittaneet toimipisteensä tänne Bayerin alueen pääkaupunkiin. EU Business Schoolin opiskelijana pääset osaksi maailmankuuluja Oktoberfestejä ja muita ympäri vuoden järjestettäviä tapahtumia.

2

4 syytä opiskella Münchenissä:

1) Kaupungilla on rikas kulttuurihistoriallinen tausta, mikä näyttäytyy kaupungin ilmeessä ja tarjonnassa. Museot, galleriat, teatterit, konsertit – jokaiseen makuun löytyy yllin kyllin vaihtoehtoja. Kaupungista ovat lähtöisin myös kuuluisuudet kuten Albert Einstein, Arnold Schwarzenegger, Richard Wagner.

2) Kaupunki on kuin vihreä keidas laajoine puistoalueineen. Münchenin kampus sijaitsee lähellä Englishcer Garten –puistoa, joka on maailman suurin kaupunkialueen julkinen puisto. Siellä on mm. kaksi olutterassia, kiinalainen pagoda, kreikkalaistyylinen temppeli ja japanilainen teetalo. Alue täyttyy kesäaikana ihmisistä nauttimassa auringosta.

3) München tarjoaa oivat yhteydet muualle Saksaan ja Keski-Eurooppaan. Lentojen lisäksi junat ja bussiyhteydet ovat toimivat sekä moni lähtee loma-aikana seikkailulle InterRailille.

4) Oktoberfesteille osallistuu yli 6 miljoonaa juhlijaa vuosittain. Oktoberfestien lisäksi kaupungin tarjonnasta löytyy mm. Spring Festival, StreetLife Festival ja muut musiikin, elokuvateollisuuden ja ruokakulttuurin tapahtumat ympäri vuoden.

Kampus sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä lentokentältä, nuorekkaalla ja eläväisellä alueella, jonka ilmettä leimaavat lukuisat puistot. Piknik-korit ja viltit mukaan luentojen tauoille siis! Kaupungista löytyy paljon baareja, kahviloita, ravintoloista, klubeja hauskanpitoon. Liikkuminen on kätevää tiheän raitiotie, metro, bussi ja junaverkoston turvin. Yhdellä lipulla pääset käyttämään kaikkia näitä kulkuvälineitä näppärästi. Saksalaisen tyylin mukaisesti julkinen liikenne on aina ajallaan.

Miltä Münchenin kampuksella näyttää? Katso itse.

Tutustu kaupunkiin opiskelijan silmin:

Opiskelu EU Business Schoolissa

Opetussuunnitelmassa on yhdistelty Euroopan ja Pohjois-Amerikan akateemisen opetuksen helmet yhteen. Opetuksessa korostetaan käytännönläheisyyttä ja case-toimeksiantoja, mikä osaltaa valmistaa työelämän haasteisiin ja johtajana toimimiseen.

Kandidaatin tutkinnot

BARCELONA

MÜNCHEN

Lisäksi Geneven ja Montreuxin kampuksilla on opintotarjontaa, tutustu tarkemmin.

Capture

Maisterin tutkinnot

BARCELONA

 MÜNCHEN 

ONLINE-OPINNOT

Lisäksi Geneven ja Montreuxin kampuksilla on tarjolla maisteritutkintoja, tutustu tarkemmin täältä.

Via Augusta_01

Opiskelijavaihto

EU Business Schoolin opiskelijana sinulla on mahdollisuus sisällyttää opintoaikaasi vaihtojakso. Verkoston sisäisiä yhteistyökouluja sijaitsee ympäri maailman, joten voit lähteä vaihtoon vaikka Taiwaniin, Pekingiin, Hong Kongiin, Shanghaihin, Kuala Lumpuriin, Moskovaan..Pääset tutustumaan uuteen maahan, opit ymmärtämään toista kulttuuria ja saat elinikäisiä ystäviä. Missä haluaisit viettää vaihtovuoden? Lue ja unelmoi lisää!

Majoitus

Korkeakoululla ei ole omaa kampusmajoitusta, vaan yhdessä yhteistyötahojen kanssa koulu auttaa opiskelijoita löytämään sopivan asumuksen. Koulun opintotoimisto neuvoo mielellään mitkä alueet ja lähiöt ovat hyviä ja turvallisia majoituskohteita. Koulun läheisyydessä sijaitsevat vuokra-asunnot säästävät aikaa ja matkustusrahaa. Tarjolla on myös opiskelijoille suunnattuja asuntoloja, joissa saat helposti ystäviä ympäri maailman ja seuraa vapaa-ajalle koulun ulkopuolella.

Lue lisää majoitusvaihtoehdoista täältä Barcelona ja München

4

Hinnat ja opintojen rahoittaminen

Kandidaatin tutkinnot Barcelonassa ja Münchenissa: 1311e/kk (11800€/vuosi) Geneven ja Montreuxin kandidaatin tutkintojen hintatietoihin pääset täältä.

Vuoden mittaiset MBA-tutkinnot kustantavat 19 900e/ lukukausi (2 lukukautta).

Suosittelemme tarkistamaan voimassa olevat hinnat ja kustannukset aina korkeakoulun verkkosivuilta. HeiHei! Study, Work & Travel ei vastaa hintojen oikeellisuudesta päivitysten ja valuuttakurssien muutosten vuoksi.

Kokoaikaisiin opintoihin saat Kelalta opintotukea ja –lainaa yhteensä 1246€/kk (11 214€ per vuosi). Ensimmäiset korkeakouluopintonsa aloittavat opiskelijat voivat lisäksi saada lisäksi KELA:sta opintolainahyvityksen. Tämä tarkoittaa sitä, että Kela maksaa opiskelijan puolesta 40 % 2500€ ylittävästä lainaosuudesta tiettyyn kattoon asti, kun valmistuu tavoiteajassa.

EU Business Schoolissa päätoimisesti opiskelevat, Suomesta hakevat kandi- tai maisteriopiskelijat saavat Merit Scholarship Program –ohjelmasta itselleen stipendin, mikä kattaa 50% lukukauden tutkintomaksusta koko opintoajan! Tämä apuraha on siis mahdollista saada joka lukukausi läpi opintojen. Valinta perustuu englannin kielen riittävään taitoon, opintomenestykseen, suosituksiin ja essee-kirjoitelmaan. Kysy lisäohjeet HeiHei! Study, Work & Travelin opintoneuvojilta.

Hakeminen

EU Business Schoolissa voit aloittaa kandidaatin ja maisterin opinnot helmikuussa tai lokakuussa eli sisäänottoja on kaksi vuosittain. Lisäksi tarjolla on lisälukukausi kesäaikaan. Kesä-heinäkuun intensiivijaksolla opiskellaan 40h/viikko tiivistetyssä tahdissa.

MBA-koulutuksen voi käydä yhdessä lukuvuodessa ja tunnit pidetään iltaisin, mikä mahdollistaa työnteon samanaikaisesti. Lisäksi tarjolla on osa-aika-, online- ja etäopiskelumahdollisuuksia.

Haku HeiHei!  yhteistyökouluihin on helppoa. Lähetämme sinulle hakuohjeet, käymme ne yhdessä läpi Skypen kautta tai voit tulla tapaamiseen täyttämään hakulomakkeen.

Sisäänpääsyvaatimukset ja hakuasiakirjat

Viemme hakuprosessin kanssasi läpi alusta loppuun saakka, joten voit olla huoletta aikataulujen ja tarvittavien dokumenttien suhteen.

  • Täytetty hakulomake netissä tai paperilla
  • Hakulomakkeen liitteeksi tarvitaan ylioppilastodistus tai muu toisen asteen päättötodistus
  • Virallinen todistuskäännös englanniksi (huom! Jos haet opintorekisteriotteella, tulee siinä olla koulun leima ja rehtorin allekirjoitus)
  • Riittävä englannin kielen taito. Tämä tarkoittaa sekä kandidaatin että maisterivaiheen opintoihin pyrkivillä vähintään 6.0 IELTS –kokeesta, joka on kansainvälinen kielitesti. HeiHei! Travel neuvoo kokeen varaamisessa ja käytännön asioissa.
  • 2 suosittelukirjettä (tähän saat ohjeet  HeiHei!n opintoneuvojilta)
  • 1 kirjoitettu essee tai 2-3 minuutin videoessee. Tämä mittaa motivaatiotasi, kielitaitoasi ja ilmaisukykyäsi. Aiheen saat HeiHei! Study, Work & Travelista.
  • skannattu passikopio + 3 passikuvaa
  • pankin todistus hakijan varallisuudesta tai muu selvitys opintojen rahoittamisesta (esim. opintotuki)
  • Kun otat tarjotun opiskelupaikan vastaan, EU Business Schoolin kertaluontoinen hakumaksu 200€ (admission fee) tulee maksaa paikanvarausmaksun (deposit) yhteydessä.

Kiinnostaako opiskelu EU Business Schoolissa?  Varaa aika HeiHei! Study & Travelin opintoneuvojalle.