Yhteystiedot ja ajanvaraus

Haluamme olla siellä, missä hakijatkin – siksi palvelemme verkossa, puhelimessa tai kahviloissa ympäri Suomen. 

 

Uusille hakijoille suosittelemme aluksi 20 min chatti- tai puhelinajan varaamista, jossa on mahdollista saada vastaukset kysymyksiisi nopeasti ja kätevästi. Siinä vaiheessa, kun haku on jo ajankohtaista ja olet jo tutustunut vaihtoehtoihimme, voit varata henkilökohtaisen tapaamisajan Helsinkiin tai muualla asuville kätevin tapa on chatti- tai puhelinaika.  Tapaamispaikka ja -ajankohta sovitaan aina erikseen ajanvarauksen yhteydessä.

Neuvonta-ajat eivät maksa mitään, eivätkä velvoita sinua hakemaan. Kun haku laitetaan käyntiin, maksetaan 150€ peruutuspantti, jonka saa takaisin, jos a) ei pääse kouluun tai b) pääsee ja lähtee sinne. Eli vain siinä tapauksessa, että hakija peruu viime tingassa lähtemisensä, pidätämme summan korvaamaan apuamme haun kanssa.

 

 


Muistathan myös, että henkilökohtaisesti varattu tapaamisaika on pois jonkun toisen ajasta. Jos siis tulet kipeäksi, muutat mielesi tai haluat siirtää aikaa, teethän sen viimeistään edellisenä päivänä klo 22.00. Opintoneuvonta on maksutonta, mutta peruuttamattomista ajoista veloitamme 60€.

 

VARAA CHATTINEUVONTA ENSIN TÄÄLTÄ:

Varaa aika 15min henkilökohtaiseen chattineuvontaan täältä.

 

TÄÄLTÄ PÄÄSET CHATTIIN:

Jos sinulla on jo aika varattuna chat-istuntoon, klikkaa alla olevasta nimestä, niin pääset suoraan keskustelusivulle:

 

Huom! Uusien hakijoiden ensimmäinen yhteydenottokeino on chatti.