Yhteystiedot ja ajanvaraus

HeiHei!n opintoneuvojat tapaavat opiskelijoita pääsääntöisesti Helsingissä ja Tampereella. Meillä ei ole kiinteää toimistoa, sillä haluamme olla siellä, missä hakijatkin – siksi palvelemme verkossa, puhelimessa ja kahviloissa ympäri Suomen. 

Uusille hakijoille suosittelemme aluksi 15 min chattiajan varaamista, jossa on mahdollista saada vastaukset kysymyksiisi nopeasti ja kätevästi. Myös Telegram – tai Whatsapp -ajat onnistuvat, jos ne tuntuvat luontevimmilta. Näihin voit varata ajan tämän sivun alalaidasta löytyvästä linkistä. 

Huom! Kesän aikana nettiajanvarauksia on tarjolla vähemmän.

Pk-seutu, Turku, Riihimäki, Vaasa, Pohjois-Suomi: Syksyksi 2017 hakevat voivat laittaa viestiä osoitteeseen info@heihei-ulkomaille.fi. Muille nettiajanvaraus aukeaa 1.7.2017.

Muualta: ellimaija.ahonen@heihei-ulkomaille.fi / nettiajanvaraus Ellille.

Kun haku tuntuu jo ajankohtaisemmalta tai sinulla on paljon kysymyksiä, voit varata henkilökohtaisen tapaamisajan Helsinkiin tai Tampereelle. Tapaamiset pidetään useimmiten  alla näkyvissä osoitteissa, kauempana asuvalle hakijalle voidaan järjestää myös puhelin- tai Skype-aika. Tapaamispaikka ja -ajankohta sovitaan aina erikseen ajanvarauksen yhteydessä.

Ensimmäistä opintoneuvontaa varten kannattaa varata aikaa noin tunti, hakulomakkeiden tekemiseen oppilaitoksesta riippuen noin 1-1,5h. Mukaan tapaamiseen kannattaa ottaa viimeisin todistus. Neuvonta-ajat eivät maksa mitään, eivätkä velvoita sinua hakemaan. Kun haku laitetaan käyntiin, maksetaan 150€ peruutuspantti, jonka saa takaisin, jos a) ei pääse kouluun tai b) pääsee ja lähtee sinne. Eli vain siinä tapauksessa, että hakija peruu viime tingassa lähtemisensä, pidätämme summan korvaamaan apuamme haun kanssa.

 

 


Muistathan myös, että henkilökohtaisesti varattu tapaamisaika on pois jonkun toisen ajasta. Jos siis tulet kipeäksi, muutat mielesi tai haluat siirtää aikaa, teethän sen viimeistään edellisenä päivänä klo 22.00. Opintoneuvonta on maksutonta, mutta peruuttamattomista ajoista veloitamme 60€.

 

AJANVARAUS ja CHATTI

Varaa aika 15min henkilökohtaiseen chattineuvontaan täältä.

Jos sinulla on jo aika varattuna chat-istuntoon, klikkaa alta kenelle varasit ajan päästäksesi keskustelusivulle:

 

YHTEYSTIEDOT – OPINTONEUVOJAT

Huom! Uusien hakijoiden ensimmäinen yhteydenottokeino on chatti. 

Sini/ Pääkaupunkiseutu, Turku, Riihimäki, Vaasa, Pohjois-Suomi sekä muut alueet | info(at)heihei-ulkomaille.fi

Ellimaija/ Tampereen seutu, Pori, Rauma, Jyväskylä, Hämeenlinna, Lahti  | ellimaija.ahonen(at)heihei-ulkomaille.fi