Vapaaehtoistyöt

Vapaaehtoistyö ulkomailla on loistava tapa tehdä jotain merkityksellistä maailmassa, ja löytää samalla myös itsestä täysin uusia puolia. Monet kokevat vapaaehtoistyön muuttaneen heitä jollain tapaa, joten voi siis olla ettet tämän kokemuksen jälkeen ole ennallasi! Vapaaehtoistöihin voit lähteä yhdessä kavereiden, puolison tai perheen kanssa ja viettää näin ainutlaatuisen loman hyvää tehden. Vapaaehtoistöiden aikana majoitus, ruokailu ja kuljetukset työpaikoille on järjestetty puolestasi, joten voi keskittyä työtehtäviisi, kulttuuriin ja uusiin ihmisiin tutustumiseen sekä lomailuun täysipainoisesti.

Kansainvälisessä vapaaehtoistyössä pääset työskentelemään yleishyödyllisen asian hyväksi: opettamaan, rakentamaan, suojelemaan luontoa ja eläimiä. HeiHei! Study, Work & Travelin kautta voit lähteä antamaan panoksesi maailmalle viikosta jopa vuoteen asti. Lyhyet vapaaehtoistyöjaksot kannattaa yhdistää esimerkiksi reissaamiseen, kielikurssiin tai vaikka työharjoitteluun. Pidemmillä vapaaehtoistyöjaksoilla taas ehdit päästä kunnolla sisään paikalliseen kulttuuriin ja kieleen. Muiden auttaminen on palkitsevaa ja kokemus, jonka muistaa varmasti ikuisesti!

Tarjoamme mielenkiintoisia yhdistelmiä vapaaehtoistyö-, kulttuuri- ja harrastusviikkoja. Voit yhdistellä eri vaihtoehdoista itsellesi sopivan kokonaisuuden, työskennellä yhden viikon tai viettää pidemmän aikaa samassa projektissa. Miltä kuulostaisi ensin  kahden viikon roadtrip läpi Nepalin, viikon avustustyö goalaisessa orpokodissa, kuukausi kilpikonnia suojellen Balilla tai  Sports Management -työharjoitteluun Thaimaassa? Miksi valita kun voit saada kaiken!

Lue lisää vaatimuksista, rahoituksesta sekä muista käytännön asioista “Oppaasi ulkomaille” -osiosta.