Kuntoutuksen harjoittelu Laosissa

Lääketieteellisen kuntoutuksen harjoittelujakso Laosissa antaa kokemuksen työstä kehittyvässä maassa. Harjoittelun aikana pääset osallistumaan potilaiden kuntoutukseen sekä oppimaan vastavuoroisesti alan paikallisilta asiatuntijoilta. Jakso antaa mahdollisuuden kokeilla, mitä työskentely monikulttuurisessa yhteisössä parhaimmillaan on! Harjoittelupaikka sijaitsee Vientinaessa, Laosin toiseksi suurimmassa kaupungissa. Vientinae on viihtyistä ranskalaisvaikutteinen kaupunki Mekong-joen rannalla. Tämän harjoittelun hintaan sisältyy täyshoito!

Center of Medical Rehabilitation Vientinaessa on erikoistunut raajojen ongelmien diagnosointiin ja kuntouttamiseen. Harjoitteluun tai vapaaehtoistöihin tulevalla on oltava vähintään 1 vuosi alan opintoja suoritettuna. Soveltuvia opintoja ovat muun muassa

  • lääketiede
  • fysioterapia
  • osteopatia
  • naprapatia
  • jalkaterapia

 

Aikataulu

Harjoittelun kesto on minimissään  8 viikkoa, enimmäisaikaa ei ole. Työtehtävät etsitään harjoittelijan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

arkisin

8.00 aamiainen

9-11.30 Työskentelyä kuntoutuskeskuksessa paikallisten lääkärien ja hoitajien apuna. Vastuukysymyksistä johtuen harjoittelijat voivat avusta potilaiden hoidossa, kuntoutuksessa ja tutkimisessa ainoastaan paikallisen työntekijän mukana.

12.00 lounas

14-16  Työskentelyä kuntoutuskeskuksessa

17.30 Vain perjantaisin: viikon palaute- ja arviointikeskustelu

18.00 päivällinen

 Lääketieteen harjotitelu Laos

Hinnat

384 € / viikko. Harjoittelun hinta sisältää majoituksen ja ruokailun. Harjoittelun välityspalkkio maksetaan suoraan HeiHei!n yhteistyökumppanille Laosissa.

 

Majoitus ja ruokailu

Harjoittelijat majoittuvat 2-4 hengen huoneissa  majatalossa Vientinaessa. Huoneissa on kylpyhuneet ja vessat sekä WiFi. Viikkohinta sisältää kolme ateriaa arkisin (aamiainen, lounas ja päivällinen) sekä aamiaisen ja päivällisen viikonloppuisin. Tarjolla on länsimainen aamiainen, pääaterioilla laoslaista ruokaa.

 

Vientinae

Vientinae on helppo kosketus Aasiaan, sillä sitä on kutsuttu myös Aasian siisteimmäksi kaupungiksi. Harjoittelun lomassa voit viettää rantaelämää ja nauttia kaupungin rikkaasta ruokakulttuurista, joka pitää sisällään kaikkea perinteisestä laoslaisesta keittiöstä ranskalaisvaikutteisiin bistroihin ja eurooppalaisiin leipomoihin. Vientinaessa parasta on tavallinen elämänmeno sekä mahdollisuus liikkua polkupyörällä paikasta toiseen. Majapaikka tarjoaakin polkupyörät harjoittelijoiden käyttöön.Fysioterapian työharjoittelu Laosissa

 

Lisätietoja: info(at)heihei-ulkomaille.fi