Harjoittelut Iso-Britanniassa

Kiinnostaa Lontoo? Harjoittelupaikkoja muun muassa liiketoiminnasta IT-alalle, designista urheiluun ja journalismista PR:ään.

Harjoittelu ulkomailla

Yli 900 yhteistyöyritystämme aina start-upeista monikansallisiin suuryrityksiin mahdollistavat, että juuri sinulle sopivan työympäristön. Harjoittelupaikkoja tarjoavat yritykset sijaitsevat pääosin Lontoossa.

Ohjelman opiskelijoista

  • 100% on saanut harjoittelupaikan yrityksestä
  • 28%:lle on tarjottu vakituista paikkaa harjoittelun jälkeen

Harjoittelut kestävät  4 – 20 viikkoa. Jos haluat harjoittelun osaksi opintojasi, otathan oppilaitoksestasi selvää, minkä mittainen harjoittelun ja minkä alan tehtäviä harjoittelun aikana tulisi olla, niin etsimme sinulle sopivan paikan!

Alat ja vaatimukset

Harjoittelupaikkoja löytyy monelta eri alalta. Yleisimmät alat sekä kielitaitovaatimukset eurooppalaisessa viitekehyksessä löytyvät alta.

  • Finance (englanti B1–C1)
  • Design (englanti B1–C1)
  • Marketing (englanti B1–C1)
  • Journalism & PR (englanti B1–C1)
  • Real Estate (englanti B1–C1)
  • Law (englanti B1–C1)
  • Sports & Fitness (englanti B1–C1)
  • Architecture (englanti B1–C1)

Varsinaista työkokemusta alalta ei tarvitse olla, mutta alaan on hyvä olla tuntumaa joko opintojen, kokemuksen, harrastusten tai muun perehtymisen myötä. Paikka etsitään toiveidesi mukaan haluamaltasi sektorilta. Paikan päällä sinulla on käytössäsi harjoittelijoiden tukipiste, josta löytyy kahvila, internet-yhteys ja sekä 24h -puhelinpalvelu, johon voit soittaa ongelmatapauksissa. Harjoittelijat saavat myös alennuksia turistikohteisiin sekä voivat halutessaan pyytää lentokenttäkuljetuksen.

Sijainti

Upea Lontoo.

Asunto ei pääsääntöisesti kuuluu harjoitteluihin Iso-Britanniassa, mutta yhteistyökumppanimme kautta voit helposti hankkia asunnon työpaikkasi läheltä.

Hinnat ja rahoitus

Työharjoittelut ovat palkattomia, mutta opintoihin liitettävään harjoitteluun voit saada Kelan opintotukea. Opintotuki ulkomaille on yhteensä enintään 1246€/kk. Tiedustele myös mahdollisuutta Erasmus+ – harjoittelutukeen omasta korkeakoulustasi. Erasmus-tuen määrä on korkeakoulukohtainen ja sen suuruus määräytyy harjoittelujakson keston ja kohdemaan mukaan. Harjoittelutuki on keskimäärin 300 euroa kuukaudessa. Harjoittelujakson pituus voi olla 2-12 kuukautta. Harjoittelupaikan järjestämisestä peritään kertaluontoinen korvaus, joka kattaa paikan etsimisestä ja järjestelyistä aiheutuvat kulut sekä tukipalvelut paikanpäällä.

 

Hakuprosessi

 

Lisätietoja: info(at)heihei-ulkomaille.fi