MIKÄ IHMEEN HEIHEI! STUDY, WORK & TRAVEL?

HeiHei! Study, Work & Travel perustettiin vuonna 2013 vastaamaan nuorten tarpeeseen saada opiskelupaikka haluamaltaan alalta ilman vuosien pääsykoerumbaa sekä ulkomailla opiskelua kohtaan kasvavan kiinnostuksen vuoksi. Meitä työskentelee HeiHei! Travelissa tällä hetkellä kolme iloista ihmistä. Olemme kaikki olleet tavalla tai toisella olleet tekemisissä opiskeluasioihin, uraohjaukseen tai ulkomailla asumiseen liittyen. Sittemmin HeiHei! Study, Work & Travel on laajentanut toimintaansa myös välivuosivaihtoehtoihin, työskentelymahdollisuuksiin ja työharjoitteluihin sekä vapaaehtoistöihin ulkomailla.Toimimme maanlaajuisesti, ohjaamme ja tapaamme opiskelijoita eri puolilta Suomea. Meillä ei ole kiinteää toimistoa, sillä haluamme olla siellä, missä hakijatkin – siksi palvelemme verkossa, puhelimessa ja kahviloissa ympäri Suomea. HeiHei!:n ideana on auttaa suomalaisia nuoria ja aikuisia nappaamaan se unelmien opiskelupaikka, löytämään sopiva työharjoittelu-, vapaaehtoistyö- tai työpaikka ulkomailta. Apumme opiskelupaikan hakemisessa on täysin ilmaista. Työ- tai työharjoittelupaikkaan lähtijä maksaa kertaluontoisen järjestelymaksun, joka kattaa paikan etsimis- ja järjestelykulut. Opintoihin liittyvään työharjoitteluun saa Kelan tuen ja monissa tapauksissa harjoittelu on palkallinen.

MISSIO JA TAVOITTEET

Missionamme on auttaa nuoria ja aikuisia saamaan kansainvälistä kokemusta, edesauttaa työnsaantia sekä antaa mahdollisuuksia päästä siihen unelmien työhön. Haluamme tehdä lähtemisen helpoksi niille, jotka haluavat ulkomaille. Haluamme myös tehdä opiskelun mahdolliseksi niille, joille ei opiskelupaikka Suomesta aukea. Etsimme yhteistyökumppaneita tiukoilla kriteereillä, ja varmistamme että korkeakoulumme ovat laadukkaita, akkreditoituja ja antavat hyvän ponnahduslaudan tulevaisuuteen. Tarkistamme myös, että ne ovat KELA:n hyväksymiä, jotta kaikkiin tutkintotavoitteisiin opintoihin saa opintotukea. Katsomme myös, että opinnot ovat kohtuuhintaisia, jotta mahdollisimman monelle aukeaa mahdollisuus lähteä ulkomaille. Vaihtoehtoja meiltä löytyy kaikenlaisiin tilanteisiin! Pyrimme kaikessa toiminnassamme rehtiyteen, rehellisyyteen ja oikean tiedon antamiseen. Asiantuntijuutemme uraohjauksen ja opintoneuvonnan parissa auttaa meitä löytämään juuri Sinulle sopivimman vaihtoehdon. Mietitään yhdessä, miten pääset kohti omia unelmiasi!

KENELLE?

HeiHei! Study, Work & Travelin palveluita voi käyttää kuka tahansa tulevaisuuttaan pohtiva nuori tai aikuinen, jota kiinnostaa mahdollisuus lähteä ulkomaille opiskelemaan, töihin, työharjoitteluun tai tekemään vapaaehtoistyötä. Meillä on vaihtoehtoina tutkinto-opintoja erityisesti Euroopasta ja Aasiasta, sillä uskomme, että näistä maanosista löytyvät parhaat ja myös edulliset koulutusvaihtoehdot. Lisäksi tarjoamme välivuosivaihtoehtoja valmistuville ja muille nuorille sekä harjoitteluita korkeakoulu-opiskelijoille. Aikuisille tarjoamme keinon saada uraansa uutta nostetta ja lähteä ulkomaille esimerkiksi jatko-opintojen tai työharjoittelun kautta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi graafisen suunnittelun työharjoittelu englannin kielellä Barcelonassa tai palkallinen kesätyö Britanniassa lasten leiriohjaajana? Tai uranvaihto toimistoduunista vaikka start-up toimintaan Berliiniin? HeiHei:n kautta saatavat työt on suunnattu erityisesti nuorille, eikä työkokemusta välttämättä tarvita. Työharjoitteluita löytyy kauttamme niin nuorten kuin jo kokemusta hankkineidenkin tarpeisiin. Kysy lisää!

 

MIKSI SITTEN VALITSISIN HEIHEI!:n?

Miksi lähtisin HeiHei!:n kautta, kun voin itsenäisestikin lähteä ulkomaille? Kysymys on ehkä ennemminkin, miksi et lähtisi. Meiltä saat ilmaista ja ammattimaista apua niin alan kuin oppilaitoksenkin valintaan, sekä apukädet viemään sinut helposti läpi hakuprosessin kiemuroiden. Työpaikan tai työharjoittelupaikan löytäminen itsenäisesti on vielä paljon opiskelupaikan löytämistä haastavampaa, joten apu on usein tarpeen. Pidämme tässäkin hinnat mahdollisimman alhaisina, etenkin jos paikka on palkaton. Pyrimme kuitenkin etsimään pääasiassa palkallisia harjoitteluita. Eli pähkinänkuoressa:

  • OPPILAITOSTEN LAATU
  • ILMAINEN APU OPISKELUPAIKAN HAKEMISEEN
  • ASIANTUNTIJUUS JA LUOTETTAVUUS
  • KIINNI TYÖELÄMÄÄN  tai UUSILLE URILLE
  • UPEITA KOKEMUKSIA ja UUSIA ELÄMYKSIÄ ULKOMAILLA

 

APUNASI MATKALLA MAAILMALLE OVAT

Sini

Sini vaikuttaa pääkaupunkiseudulla ja auttaa tältä alueelta lähtevät ulkomaille. Sini on koulutukseltaan psykologi, mutta sittemmin siirtynyt työskentelemään viestinnän alalla. Sini on opiskellut Helsingin lisäksi myös Madridissa.

Ellimaija

Ellimaija toimii Tampereelta käsin ja on apuna pääkaupunkiseudun ulkopuolelta maailmalle lähteville. Kokemusta Ellimaijalta löytyy mm. uraohjauksesta, kouluttamisesta ja hän on työskennellyt myös Iso-Britanniassa.

 

 

Kysy lisää tai varaa aika: info(at)heihei-ulkomaille.fi

 

 

Markkinointirekisteriseloste

Hakija- ja asiakasrekisteriseloste